Qui, d’on, com

 

Blanca Garcia-Lladó

Barcelonina llicenciada en art dramàtic el 2013 a l’ESAD de l’Institut del Teatre. Des d’aleshores ha treballat tant en àmbit teatral com cinematogràfic i televisiu.

Complementant els estudis a l’Institut del Teatre ha rebut formació de Biomecànica aplicada al text amb Nikolaj Karpov i Maria Schmaevic, ha participat en diversos stages impartits per la Cia. Perkimba (dansa i percussió), entre d’altres cursos. Ha format part de la Cia. resident del XII Obrador internacional d’estiu de la Sala Beckett. Actualment treballa juntament amb la Cia. La Casa Real organitzant les sessions d’Assajar és de Covards, la jamm teatral que es fa al Teatre Tantarantana i forma part de la  Cia. Nus teatre, dins la cooperativa Nus processos socials i creatius.

En l’àmbit teatral, alguns dels projectes teatrals en els quals ha participat són Esquerdes parracs enderrocs de Carles Santos i Jordi Oriol (TNC); Hem vingut aquí a deixar les coses clares, creació de la Cia. Anemisko; Estació Tèrminus de Magda Puyo i Ramon Simó (GREC 16′); Paraules d’amor de Joan Ollé (La Seca Espai Brossa); El monòleg del perdó d’Enric Casasses; 35m2, 3era edició de la plataforma de teatre jove Els Malnascuts, residents a la Sala Beckett.

En el camp audiovisual ha participat en diversos curtmetratges de l’ESCAC, la UPF i l’EMAV, i ocasionalment ha treballat a la sèrie de Tv3 La Riera.

Paral·lelament a la carrera interpretativa, ha dirigit tallers d’iniciació al teatre, així com una traducció i adaptació pròpia de Les Justes d’Albert Camus a l’Aula de Teatre de la UB del Raval.

Treballa ocasionalment com a model en classes de dibuix i pintura, fet que contribueix a incrementar el coneixement de l’expressió i control corporal.

Tot i ser barcelonina de naixement, té arrels balears, de manera que parla el català central i el balear, així com el castellà i el francès.

Aquí trobareu el CV complet.